Légtechnika-Klíma fertőtlenítés

légtechnika fertőtlenítés ködösített technológiával történik.  A ködösített technológia egy korszerű eljárás, melynek segítségével a légtechnika minden területére eljuttatható a fertőtlenítőszer, így a teljes rendszer fertőtlenítését tudjuk biztosítani.

Miért érdemes velünk elvégeztetni a légtechnika fertőtlenítést?

légtechnika fertőtlenítés technológiánk során széles hatásspektrumú fertőtlenítő szereket alkalmazunk (baktérium, gomba, vírus). Az általunk használt kiváló minőségű fertőtlenítő szereknek nincs anyagkárosító hatása.

A ködösített fertőtlenítés végeztével a légtechnikán vékony filmréteg alakul ki, így biztosítva a teljes fertőtlenítő hatás kifejtését.

 

légtechnika fertőtlenítés után, hogy bizonyosságot szerezünk a fertőtlenítés hatékonyságáról, igény szerint mikrobiológiai mintavételt biztosítunk. Ezzel biztosítva partnereinket a magas színvonalú munkavégzésünk eredményességéről.

Miért érdemes velünk elvégeztetni a klíma fertőtlenítést?

A Klíma fertőtlenítés a klíma karbantartás legfontosabb része. A készülékben a gombák és baktériumok elszaporodnak, melyet a klíma berendezés a levegőbe juttat, ami betegségeket okozhat.

A Klíma fertőtlenítésnél következő feladatokat végezzük el:

beltéri egységnél:

  • szűrők tisztítása, fertőtlenítése
  • külső burkolat tisztítása
  • hőcserélő és a kondenzátorának fertőtlenítése
  • kondenzvíz elvezető rendszer ellenőrzése
Igény szerint a kültéri egység ellenőrzése, tisztítása.

Amennyiben bármilyen kérdése van a légtechnikai-klíma fertőtlenítéssel kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal!